HéRA DESIGN SELYEMHATáSú BELSő FALFESTéK

 
LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGOK
  • Hígithatóság: Szükség esetén vízzel hígítható (max 3-5%).
  • Kiadósság: 10 m2/liter
  • Kiszerelések: 1l
  • Átfesthetőségi idő: 2 óra
  • Száradási idő: 2 óra
  • Javasolt rétegszám: 2 réteg
KAPCSOLÓDÓ TARTALMAK
JELLEMZŐK

Dörzsálló, kopásálló kivitelezésük miatt a Héra Design festékek kiállják az idő próbáját, moshatóságuk ellenére is megfelelő légzést biztosítanak a kezelt felületeknek.Válassza a Héra Design festékcsalád Selyemhatású termékeit, ha otthonát valóban modern, designos színekkel szeretné újjávarázsolni.

MILYEN FELÜLETEKRE A LEGJOBB?

A HÉRA DESIGN Selyemhatású belső falfesték felhordható vakolatra, betonra, gipszkartonra, tapétára, üvegszövet tapétára (pl. Progold, Waltex tapétára), fára stb.

FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE

A felület legyen tiszta, száraz, por- és szennyeződésmentes. A felületről távolítsa el a rosszul tapadó, laza, vagy felpikkelyesedett festékréteget, pl.: meszelt fal, enyves festék, tapétaragasztó. A kisebb felületi hibákat javítsa ki UNIKITT Mestertapasszal. Ha a falfelület nem kellően sima vagy rossz minőségű, glettelje az egész felületet PROGOLD TÜKÖRGLETT beltéri porglettel, majd csiszolja simára. Alapozzon HÉRA FALFIX Diszperziós mélyalapozóval, hogy elkerülje a foltosodást. Ezáltal kevesebb festékre lesz szüksége. Felhordását ecsettel célszerű elvégezni, a mélyalapozó intenzív bedörzsölésének érdekében.

Figyelem: A festék kiemeli a felületi hibákat, így az előkészítésre nagy hangsúlyt fektessünk, vagy Waltex üvegszövet és fűrészporos tapétára vigyük fel.

Kapható színek